ИЗАБРАН НАЈБОЉИ ПОНУЂАЧ  ЗА РАДОВЕ ПО ПРОЈЕКТУ
8.01.2012

У просторијама Градске општине Палилула одржана је седница Комисије за отварање тендера, за извођење грађевинских радова по пројекту „Реконструкција школског дворишта основне школе Краљ Петар-Први у Паси Пољани, Ниш" („Constructional works in Palilula–reconstruction of School yard of the primary school Kralj Petar I in Pasi Poljana, Nis”) уговор о субвенцији 2007 РД-02-29-227/28.07.2011(буџетска линија БЛ6), пројекат бр. 2007ЦБ16ИПО006-2009-1-49/ПП2/2, који се остварује у оквиру ИПА програма суседске сарадње Србија-Бугарска. По речима председника општине Бобана Џунића који је председавао „тендерском комисијом“, на позивни конкурс су пристигле три понуде. Комисија за отварање тендера, у саставу Бобан Џунић, председник комисије, Милош Стојадиновић секретар комисије и чланови Марија Брајдић, Иван Драгишић, Милош Стојиљковић, Никола Божић и Михајло Лазаревић, након увида у пристигле пакете-понуде („Зоки путеви“, „Царичин град инвест“ и „СЛОГА CONSTRUCTION“), објавила је да је најповољнији понуђач по овом тендеру Привредно друштво за грађевинске радове „SLOGA CONSTRUCTION“ у Крагујевцу.

Захваљујући пројектним активностима Градске општине Палилула, у истуреном одељењу Основне школе "Краљ Петар-Први", у насељу Паси Пољана, ове године изградиће се спортски терени за одбојку, кошарку и рукомет, тениски терен, трим стаза, стаза за скок у даљ, атлетска стаза. Ученици као и велики број младих овог приградског насеља општине Палилула, које има велики број досељеника, избеглих и расељених лица са Косова, имаће идеалне услове за развој спортско-рекреативних активности

Пројекат „MODERNSPORT“ се реализује у партнерству са општином Ботевград у Бугарској уз подршку ИПА фонда и Европске уније (ЕКОполис мрежа,Д.В.)

Галерија слика